Annons:

Boka hotell i Khao Lak

Låt familjen vara med om ett underbart äventyr i tropiken längs den underbara havssträckan Khao Lak! Hos kan du boka hotell i hela Khao Lak, vi kan erbjuda allt från lyxhotell för den som vill unna sig det lilla extra till billiga hotell för den budget medvetne.

För den som vill bo turistanpassat så rekommenderar Resfeber verkligen Bang La On. Bang La On är en väldigt turistvänlig stad utan att vara det minsta tråkig, här kan ni göra vad som helst! Barnen kan handla skojiga souvenirer och bada hela dagarna och när det är läggdags får ni föräldrar unna er en paraplydrink på någon av stadens många charmiga barer. Khuk Khak är kanske den mest genuina "thaistaden" i områden och en
+

charmig marknad. Här finns en liten busstation och grundläggande service, att välja ett hotell i Khuk Khak passar t.ex. backpackar väldigt bra. Det samma gäller den något mer turistvänliga grannstaden Bang Niang, som har många klubbar och barer som uppskattas av såväl lokalbefolkning som turister.

Tveka inte, ge er själva en superupplevelse i Khao Lak och boka ditt hotell hos oss på Resfeber. Vi har något i varje prisklass för dig som drömmer om en semester med sol och värme i Khao Lak.

-
Beachen i Khao Lak, Thailand

Vädret i Khao Lak

32° max / 25° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.