Annons:

Boka hotell i Koh Chang

Upplev vackra Koh Chang med hjälp av på Resfeber! Hos oss hittar du ett stort utbud av hotell i Koh Chang i alla prisklasser.

Den vackra ön Koh Chang har mycket att erbjuda alla typer av turister. Ofta tycker barnfamiljer att det är bäst att välja ett boende nära såväl snorkelutflykter som charterbåt för sightseeing kring Koh Chang. Andra ser till att boka sitt hotell i Koh Chang nära det mer partytäta Kaie bay. Vi på Resfeber har sett till att kunna erbjuda hotell för alla som vill besöka Koh Chang, vare sig du söker lyxhotell, en bungalow eller ett mer budget anpassat boende.

Klimatet gör att de flesta väljer att besöka Thailand under vinternmånaderna, det är naturligtvis även möjligt att
+

besöka Koh Chang under sommaren men då får man räkna med en betydligt större risk för regn än under vintern. Oavsett tid på året så kan du boka ditt hotell på Koh Chang hos Resfeber. 

-
Beachen i Koh Chang, Thailand

Vädret i Koh Chang

31° max / 27° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.