Annons:

Boka hotell i Koh Lanta

Njut av långa vita stränder och ett lugnt tempo - vi erbjuder hotell i Koh Lanta i alla prisklasser. Här hittar du allt från enklare boenden till lyxhotell.

Koh Lanta lockar med långa härliga stranddagar. Små och stora besökare njuter av det långgrunda badet och självklart finner du många familjevänliga hotell i området. Under ytan simmar regnbågsfärgade fiskar bland korallerna och på land springer snabba små krabbor.

I vilken del av Koh Lanta är det då bäst att bo på hotell? Det beror så klart på hur din drömsemester ser ut. På Khlong Dao och Long Beach är stämningen livlig och här hittar du flera barer och restauranger. Om det är dykningen som lockar kan du
+

kika på boendeområdena Koh Rok, Koh Muk och Hin Daeng. Saladan är huvudort i Koh Lanta. Här trängs marknadsförsäljarna med färsk fisk och frukt. I Saladan finner du också många mysiga restauranger och barer.

Ett annat populärt område är Klong Dao Beach. Här njuter du av en tre kilometer lång strand med sammetslen sand.

Vid Klong Nin finner du kristallklart vatten och en strand som är lite stenig med vackra klippor som reser sig mot himlen.

Oavsett var du väljer att boka hotell så väntar en fantastisk upplevelse på dig i det lilla paradiset Koh Lanta.

-
Vid havet, Koh Lanta, Thailand.

Vädret i Koh Lanta

31° max / 26° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.