Annons:

Boka hotell i Koh Lipe

På Resfeber har vi listat en mängd olika prisvärda hotell i Koh Lipe för dig som vill njuta av fantastiskt vackra sandstränder, enastående omgivningar och underbara smaksensationer - allt i en lugn och avslappnad atmosfär.

Eftersom Thailand är ett prisvärt semesteralternativ kan du komma riktigt billigt undan när du bokar boende här. Det samma gäller även om du letar efter ett lyxhotell på ön.

Den populäraste stranden på Koh Lipe är Pattaya Beach. Här finner du både restauranger och barer alldeles inpå stranden, och en hel del vattensporter att prova på. Framåt kvällen njuter du av vackra solnedgångar med utsikt över havet, och du bjuds även ofta på underhållning
+

som exempelvis eldshower. Pattaya är med andra ord ett perfekt val för dig som vill ha krypavstånd allt som en solsemester kan erbjuda.

Sunset Beach är en mindre strand som har fått sitt välförtjänta namn eftersom solnedgångsvyn är helt fantastisk här. Om du bokar ett hotell här bor du i ett något lugnare område, men har fortfarande nära till allt det som händer i och kring Pattaya Beach, eftersom stränderna ligger nära varandra.  

-

Vädret i Koh Lipe

33° max / 26° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.