Annons:

Boka hotell i Koh Samet

Välkommen att boka hotell på Koh Samet, paradisön som lockar med kritvita stränder och azurblått vatten. Koh Samet är bara en kilometer bred och fem kilometer lång men betraktas som en av Thailands allra vackraste öar, eftersom att ön är så liten kan du promenera från strand till strand och hitta din egen favorit!

Vi har boende i alla prisklasser, från billiga hotell till lyxhotell. Oavsett var du väljer att bo kan du vara säker på att återvända hem med många intryck från denna vackra plats i Siambukten som har så mycket att erbjuda. Atmosfären här är rofylld, njut av stillheten och den magiska miljön. Ön räknas som nationalpark och vid öarna Koh Kudi, Koh Kruai, Koh Ma Kham,
+

Koh Ma Kham, Koh Plai Tin, Koh Thaiu och Koh Chan finner du ett naturreservat.

Vi har hotell i många områden, välj om du vill bo vid någon av de mest populära stränderna eller vid en lugn och fridfull vik. Kanske vill du i närheten av öns lilla centrum?

Koh Samet är en väldigt vacker ö och här stannar man gärna under en längre tid. För dig som söker vackra stränder, charmiga restauranger och en rofylld atmosfär, så är Koh Samet ett utsökt resmål. Du bokar hotell i Koh Samet snabbt och smidigt på Resfeber.

-
På väg till stranden, Koh Samet, Thailand.

Vädret i Koh Samet

40° max / 17° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.