Annons:

Boka hotell i Koh Tao

Du som har bestämt dig för en resa till Koh Tao har förmodligen gjort det för att få ut något alldeles extra av din Thailandssemester. Vi har samlat en rad olika prisvärda  hotell i Koh Tao, så att du ska få ut så mycket som möjligt av din semester.

Koh Tao är kanske mest känd som ön för dykare, och en mycket stor andel av hotellen och resorter här erbjuder dykarkurser. Men ön bjuder på mycket mer än så.

För dig som vill ha krypavstånd till såväl strand som restauranger, barer och affärer är det en bra idé att hitta ett hotell nära Sairee Beach – den populäraste stranden på ön. Är du snarare ute efter ändlösa långa
+

sandstränder där du kan känna dig mer eller mindre ensam är tipset att kolla in stranden Haad Mae. Vilket hotell du än väljer kommer du dessutom snabbt och enkelt kunna göra spontana dagsutflykter. Antingen till de närliggande öarna, eller in till fastlandet via den frekventa båttrafiken som går till och från Koh Tao.

Eftersom Thailand fortfarande är ett prisvärt resmål för västerlänningar går det att hitta riktigt fina, men ändå billiga hotell i Koh Tao. Och även för dig som vill slå på stort finns det en rad prisvärda lyxhotell att välja mellan. 

-

Vädret i Koh Tao

29° max / 28° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.