Annons:

Boka hotell i Pattaya

Hur vore det med en semester till en av Thailands mest omtyckta semesterort? Vi på Resfeber kan just nu erbjuda ett flertal otroligt prisvärda hotell i Pattaya! Här njuter du av goda shoppingmöjligheter, ett härligt klimat, vänliga och hjälpsamma människor samt ett enormt utbud främst för dig som reser med barn! Även nattlivet här är väldigt levande och aktivt långt inpå småtimmarna.

Här badar du i utmärkta pooler, som finns att tillgå på i princip alla hotell. Givetvis finns här också fantastiska stränder, där du kan delta i många roliga aktiviteter. Övriga omtyckta aktiviteter är exempelvis Pattaya Tower som är en enorm och mycket omtyckt vattenpark, Under Water World
+

Pattaya, shoppa på bland annat Pattaya Floating Market samt prova på en hel del sportaktiviteter.

Här njuter du också av en otrolig service vart du än kommer, utsökt tillagade måltider och vackra byggnader. Passa även gärna på att göra dagsutflykter till någon av alla enastående vackra öar som finns att tillgå i närheten.

På senare år har allt fler barnfamiljer hittat hit, inte minst tack vare det enorma utbudet av familjevänliga attraktioner och nöjesparker som vuxit fram i området!

Boka ett billigt hotell i Pattaya redan idag, och ta med familjen och ta del av alla spännande aktiviteter och sevärdheter som denna fantastiska semesterort erbjuder!

-
Vy från balkong över Pattaya, Thailand

Vädret i Pattaya

31° max / 26° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.