Annons:

Boka hotell i Phuket

Välkommen till den thailändska paradisön Phuket! Hos Resfeber hittar du alltid ett stort utbud av hotell på Phuket. Alla stränder och byar har sin unika charm, välj hotell i det område som passar dig bäst för en oförglömlig upplevelse.

I Kamala och Bangtao Beach hittar du många familjevänliga hotell. Här njuter både stora och små av långgrunda bad och mjuka sandstränder. Är dykning din passion? Den härliga ön bjuder på dykning i toppklass och självklart finner du gott om hotell som tar dig nära det blågröna salta havet och den färgsprakande världen under vattnet.

Hos oss kan du boka boende på Phuket i alla prisklasser, från billiga hotell till lyxhotell. Det
+

ger dig möjlighet att uppleva den sagolika ön på precis det sätt som du önskar. Kanske vill du bo på en lyxig resort och ta en SPA-behandling för ladda upp batterierna ordentligt?

Populära platser att bo på är Karon Beach, Khao Lak och Kata Beach. Självklart finner du också boenden i närheten av flygplatsen.

Phuket är underbar ö, här väntar paradiset för dig som drömmer om lagunblå hav, långa stränder och vajande palmer. Atmosfären är varm och välkomnande och här finns något för alla.

-
Vy över Phukets stränder, Thailand.

Vädret i Phuket

32° max / 25° min

Växlingskurs

1 THB / 0,28 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.