Annons:

Boka hotell i Antalya

Se till att solsäkra din semester i år! Nu kan du enkelt hitta ett billigt hotell i Antalya, en av Turkiets mest omtyckta semesterorter. Denna vackra stad är en riktig pärla på den turkiska rivieran och erbjuder mycket mer än bara sol och bad.

I den fantastiska staden Antalya finner du många välbevarade kulturskatter, livliga bargator, exklusiva nattklubbar och trendiga butiker. Badplatserna utgörs bland annat av en otroligt fin klapperstensstrand, härliga små badvikar och badklippor med spektakulär utsikt längs glittrande, inbjudande vatten. Närheten till vattnet bäddar även för en rad roliga vattenaktiviteter, som till exempel vattenskidor, vindsurfing, jetski, dykning och trampbåtturer.

För den som söker en
+

lite lyxigare semester så har vi ett brett utbud av förstklassiga hotell i Antalya. Många utav dessa erbjuder dessutom all inclusive. Oavsett vilken del av staden du väljer att bo i så tar du dig enklast fram med de lokala minibussarna, dolmus, eller taxi. Boka ditt hotell redan idag hos oss på Resfeber! 

-
Havsbukt i Antalya

Vädret i Antalya

14° max / 10° min

Växlingskurs

1 TRY / 2,62 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.