Annons:

Boka hotell i Marmaris

Bestämt dig för en bekymmerfri resa till en av de allra finaste pärlorna på den turkiska medelhavskusten? Grattis! Vi på Resfeber kan just nu erbjuda ett flertal utmärkta och prisvärda hotell i Marmaris.

I Marmaris finns det nöjen för stora som små. Bokar du ett hotell nära Marmaris Dolphinarium-Aquapark har du nära till både bus och lek och till vita sandstränder i form av både Icmelers och Turunc strand. Välj ett hotell mitt i centrala Marmaris för att ha nära till det ultramoderna shoppingcentret Karacan Point Center. Ett stenkast bort härifrån hittar du även Marmaris fina amfiteater.

Är du ute efter en lyxig avslappningsresa? Då är vårt tips att boka ett lyxhotell på fem
+

stjärnor och uppåt för att koppla av till max med spa, olika kropps- och ansiktsbehandlingar och massage. Även för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din solsemester, utan att betala för mycket, finns det många billiga hotell i Marmaris att hitta här på Resfeber. 

Tack vare att Marmaris är en liten stad, så behöver du inget särskilt transportfordon, utan du tar dig enkelt och smidigt runt i staden till fots. Om du vill besöka områden utanför staden kan du åka taxi väldigt billigt.  

-

Vädret i Marmaris

23° max / 10° min

Växlingskurs

1 TRY / 2,69 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.