Annons:

Boka hotell i Side

Sol och bad, vackra gamla ruiner och ett stort utbud av roliga aktiviteter i kombination med alla moderna bekvämligheter - låter det som något för dig? Då kan vi på Resfeber glatt meddela att vi just nu kan erbjuda en rad utmärkta och billiga hotell i Side, i det underbara Turkiet!

Välj ditt hotell nära n av de två vackra sandstränderna som Side erbjuder. Den västra stranden är både bred och långgrund, och därmed den perfekta stranden för barnfamiljen och för dig som vill ta del av ett stort utbud vattensporter. Längs den här stranden ligger även många av Sides utmärkta restauranger. Om du vill ha en lugnare strandupplevelse är Sides andra, östra strand stället för dig. Där
+

råder inte samma liv och rörelse, och du njuter av en betydligt mer avkopplande atmosfär.

I Side kan du även ta del av intressanta sevärdheter, som exempelvis de gamla ruinerna med spännande historia. Missa heller inte ett besök på den antika teatern i staden.

Oavsett om du reser hit med familjen, kompisgänget eller på tu man hand med din älskade, så finns det gott om hotellutbud i Side med något för alla!

Boka ditt hotell i Side här på Resfeber redan idag - och upplev det fantastiska Turkiet!

-

Vädret i Side

16° max / 10° min

Växlingskurs

1 TRY / 2,62 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.