Annons:

Boka hotell i Bremen

Precis som det finns saker att göra för både ung och gammal i Bremen, finns här även hotell för varje tycke och smak. Boka ditt hotell i Bremen hos oss på Resfeber och se till att du får en toppensemester!

Ett tips är att boka ett hotell nära tunnelbanestationen Bahnhof Bremen Neustadt, för att ha nära till sevärdheter som Becks bryggeri och till Bremens stadshus. Här har du dessutom gångavstånd till huvudshoppingstråket Am Wall. Vill du komplettera din Bremenvistelse med lite kultur hittar du även GOP varietéteater runt knuten om du bokar ett hotell i den här delen av Bremen.    

Med sitt fantastiska buss- och spårvagnsnätverk gör staden det lätt att hitta runt, även om det
+

mesta går att promenera till fots. Cykelvänliga Bremen erbjuder också mängder av möjlighet att hyra cykel och ta sig runt som en lokalbo i staden.

I Altstadt, gamla stan, finns Böttcherstraße med både Paula Modersohn-Becker-muséet Ludwig Roselius-muséet. Närmaste tunnelbanestationerna är Obernstrasse och Domsheide.

Oavsett vad du är ute efter när du letar boende, hittar du vad du söker efter här på Resfeber. Kolla runt bland vårt noga selekterade urval av såväl lyxhotell som billiga hotell i Bremen.

-

Vädret i Bremen

-3° max / -8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,18 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.