Annons:

Boka hotell i Hannover

Hannover är en av världens största mässtäder och den årliga IT-mässan CeBIT räknas till och med som världens största. Oavsett om du ska till staden på mässbesök eller av andra anledningar kan det vara bra att i god tid att boka ett hotell i Hannover. På Resfeber hittar du ett urval av boenden i alla prisklasser. Gemensamt för dem alla är de ligger bra belägna och ger god valuta för pengarna.

Hannover har drygt en miljon invånare och en rik historia som avspeglar sig i stadsbilden, även om många av stadens gamla byggnader förstördes under andra världskriget. Om man besöker staden för att delta i en mässa finns det gott om hotell i anslutning till det stora mässområdet i stadens
+

södra delar. Vill man åka till centrum går det enkelt att ta sig in med tunnelbana eller taxi. Alternativet är förstås att man hittar ett hotell som ligger centralt, vilket innebär i området Mitte. Här finner du bland annat det storslagna stadshuset Neues Rathaus, som är något av en symbol för staden. En kort promenad därifrån ligger även Hannovers gamla stan och det gamla stadshuset. Håll utkik efter den höga 1300-talskyrkan Marktkirche så hamnar du rätt.

Vi hoppas att du kommer att tycka om Hannover lika mycket som vi gör!

-
Hansahus i Hannover, Tyskland.

Vädret i Hannover

12° max / 2° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.