Annons:

Boka hotell i Kiel

Resfeber erbjuder gott om hotell i Kiel som passar varje budget och smak! Ta färjan från Göteborg till Kiel – staden är mycket mer än en inkörsport på vägen till kontinenten. Kiel är en liten storstad i sin egen rätt och det är hög dags att ge den nordtyska hamnstaden en chans. Vi har hotell för dig vare sig du besöker Kiel för en semester eller bara vill sova över på vägen ner till sydligare breddgrader.

I studentstaden Kiel finns det ett rikt alternativt kulturliv. Många hippa ungdomar hänger på Subrosa, en bar med billig öl och god stämning. Kiel är en väldigt spridd stad och utelivet är väl värt att uppleva. Här har man inte ett koncentrerat klubbdistrikt utan folk
+

går ut lite överallt. Resfeber rekommenderar ett besök på Traumgmbh, en klubb som också fungerar som biograf, restaurang och en filmscen för oberoende unga talanger.

I Kiel tar man sig runt med buss eller båt och nästan alla bussar utgår från Hauptbahnhof. Resfeber ordnar centrala boenden nära Hauptbahnhof om du vill resa kommunalt. Om du bara ska stanna över natten efter en lång tur med färjan kan det vara klokt att välja ett hotell i Kiel i närheten av färjeterminalen. Tveka inte att rådgöra med oss på Resfeber, vi har hotell på alla strategiskt viktiga platser i staden!

-
Byggnad, Kiel, Tyskland

Vädret i Kiel

11° max / 1° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.