Annons:

Boka hotell i Köln

Resfeber rekommenderar varmt Tysklands fjärde stad Köln. En underskattade stad perfekt för en storstadssemester. Resfeber erbjuder en mängd hotell i Köln.

Som alla andra stora städer i Tyskland har Köln ett utmärkt system för kollektivtrafik. Boka ett hotell nära någon av tunnelbanestationerna för att smidigt resa med Kölns spårvagnar och tunnelbanor, som kan ta dig vart som helst i staden. Med spårvagn får du dessutom sightseeing på köpet, t ex en vy över pampiga Kölner Dom.

Vi på Resfeber är glada över att kunna erbjuda så bra, och samtidigt billiga hotell i Köln. Du som prioriterar hög standard på ditt hotell bör ha i åtanke att tyska hotell ofta har en lite
+

lägre komfortnivå än svenska. Därför rekommenderar vi dig som prioriterar bekvämlighet att välja ett hotell med minst tre stjärnor i betyg. 

-

Vädret i Köln

16° max / 5° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.