Annons:

Boka hotell i Lübeck

På Resfeber har vi listat mängder av billiga hotell i Lübeck som passar både den som är på genomresa och den som vill ta sig tid att upptäcka norra Tysklands port mot Skandinavien.

Checka in på ditt hotell i Lübeck och ge dig ut på stan. I Lübeck går nämligen allt att hitta till fots. Staden är listad som ett UNESCO-världsarv och du kommer själv märka varför när du strosar bland de historiska byggnader som fyller centrala Lübeck. Här finns allt från vackra kyrkor till glimrande julmarknader. Vi på Resfeber vill framförallt lyfta fram promenaderna genom Altstadt som många minns som sitt bästa minne av Lübeck. I Altstadt finns historiska byggnader, charmiga restauranger... och
+

många fina hotell!

Se till att få en toppensemester i Tyskland i år med hjälp av oss på Resfeber genom att hitta ditt favorithotell i Lübeck. 

Det kan vara bra att känna till att standarden på hotellen i Lübeck kan vara något lägre än i Sverige. Boka därför åtminstone trestjärnigt – eller varför inte slå till på ett lyxhotell för att göra din Lübeckresa extra minnesvärd?

-

Vädret i Lübeck

8° max / 2° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.