Annons:

Boka hotell i Lübeck

På Resfeber har vi listat mängder av billiga hotell i Lübeck som passar både den som är på genomresa och den som vill ta sig tid att upptäcka norra Tysklands port mot Skandinavien.

Checka in på ditt hotell i Lübeck och ge dig ut på stan. I Lübeck går nämligen allt att hitta till fots. Staden är listad som ett UNESCO-världsarv och du kommer själv märka varför när du strosar bland de historiska byggnader som fyller centrala Lübeck. Här finns allt från vackra kyrkor till glimrande julmarknader. Vi på Resfeber
+

vill framförallt lyfta fram promenaderna genom Altstadt som många minns som sitt bästa minne av Lübeck. I Altstadt finns historiska byggnader, charmiga restauranger... och många fina hotell!

Se till att få en toppensemester i Tyskland i år med hjälp av oss på Resfeber genom att hitta ditt favorithotell i Lübeck. 

Det kan vara bra att känna till att standarden på hotellen i Lübeck kan vara något lägre än i Sverige. Boka därför åtminstone trestjärnigt – eller varför inte slå till på ett lyxhotell för att göra din Lübeckresa extra minnesvärd?

-

Vädret i Lübeck

13° max / 7° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,29 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.