Annons:

Boka hotell i Rostock

Vill du testa en tysk stad som de flesta missar helt i onödan tycker vi på Resfeber att du ska boka ditt hotell i Rostock nästa gång du besöker Tyskland. Du kan antingen välja ett hotell i hamnen som påminner om Rostocks industritradition eller ett lyxhotell nära de stora shoppinggatorna. Självklart listar vi även en rad billiga hotell i Rostock. Allt beroende på vad du är ute efter för din Rostockvistelse.

Med båten från Trelleborg är du i Rostock på sex timmar. Bussar från staden kör också till städer som Berlin och Köpenhamn, så är du ute på en liten Europasemester är Rostock en enkel och rolig avstickare att göra.

I Rostock finns Warnemündestranden, som är
+

berömd i hela Tyskland.  Här är det fantastiskt att bada om somrarna och stranden har ett magiskt fyrtorn. Boka ett hotell nära kanalområdet i Warnemünde för att ha nära till restauranger med fokus på mat från havet såväl som pubar och caféer med havstema.

Vill du bo centralt och ha nära till kulturhistoriska sevärdheter är tipset att leta efter ett hotell nära Kulturhistorisches Museum, Marienkirche och Rostocks universitet. 

Rostock har ett rikt utbud och är nära hemma, så tveka inte. Resfeber är din resebyrå på nätet och fixar gärna ett centralt beläget och billigt hotell i Rostock när det behövs för just dig!

-

Vädret i Rostock

8° max / 1° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.