Annons:

Boka hotell i Columbus

På väg till Columbus, Ohio? Hos Resfeber kan du snabbt och enkelt boka ditt hotell i Columbus. Vi har boenden i alla prisklasser, från bra och billiga hotell i Columbus absoluta centrum till lyxhotell i stadens exklusiva områden.

Välj ett hotell i centrala Columbus så har du nära till såväl Ohio Theater och Ohio Stadium som North Market Farmer's Market och andra berömda lokala sevärdheter. Om du gillar shoppingupplevelser utöver det vanliga rekommenderar vi ett hotell nära Easton Town Center, det berömda shoppingcentret som har kallats för "en stad i staden" med ett överflöd av trendiga butiker, biografer, barer och restauranger.

Den naturintresserade väljer med fördel ett hotell i närheten av
+

Franklin Park Conservatory and Botanical Gardens i utkanten av staden. Här hittar du några av de vackraste fjärilshus och botaniska trädgårdar som går att skåda. Strax norr om Columbus kan du också besöka Zipline & Aerial Adventure Parks. Med sina klätterväggar, linbanor och lianer högt upp i trädtopparna är det ett måste för den äventyrslystna familjen!

Naturligtvis har vi på Resfeber också ett urval prisvärda hotell i närheten av Columbus flygplats, Port Columbus International Airport.

-
Kvällsvy över Columbus, Ohio, USA.

Vädret i Columbus

12° max / -6° min

Växlingskurs

1 USD / 9,35 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.