Annons:

Boka hotell i Key West

Boka ditt hotell i Key West hos Resfeber! Key West har kallats Floridas juvel och erbjuder vita stränderna, underbar havsutsikt och spännande historia. Här kan man njuta av både av de sagolika stränderna och den amerikanska småstadscharmen. Närheten till Västindien smittar av sig på stämningen i Key West, här är atmosfären avslappnad. Här finns gott om bara barer och restauranger där du kan dansa hela natten.

Hos Resfeber kan du boka boende i alla prisklasser, från billiga hotell till lyxhotell. Vill du bo nära de flesta sevärdheter ska du satsa på boenden i den centrala delen av Key West. Härifrån har du gångavstånd till bland annat Key West Shipwreck Museum och Hemingway Museum. Key West har alltid
+

varit en plats dit många författare och konstnärer har sökt sig, Ernest Hemingway och Tennessee Williams är två av dem.

Missa inte heter monumentet som utmärker USA:s sydligast punkt. Du hittar många mysig hotell längs stadens huvudgata, Duval Street. Här finns det också gott om klubbar, barer och restauranger.

En populär strand är Smathers Beach, söker du boende i en lite lugnare del kan Fort Zachary Taylor vara ett alternativ. 

-
Nedgång till beachen, Key West, Florida, USA.

Vädret i Key West

26° max / 21° min

Växlingskurs

1 USD / 9,46 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.