Annons:

Boka hotell i Las Vegas

Las Vegas har några av världens mest spektakulära hotell. När du bokar ett hotell i Las Vegas med Resfeber kan du vara säker på att det är noga utvalt av oss. I överdådens huvudstad får du mycket lyx för pengarna! Vi hjälper dig att hitta billiga hotell i Las Vegas.

Få städer har en sådan hög koncentration av fina lyxhotell som Las Vegas. Här kan du välja ett boende med inspiration från Paris, Egypten, Venedig, romarriket eller riddartiden. Att bo på hotellen här är som att bo i sin egna lilla minivärld. De stora lyxhotellen ståtar med egna casinon, restauranger, akvarium, shower, lekplatser och shoppingcenter.

Las Vegas är staden som alltid är vaken. Det är längs The
+

Strip som det mesta händer - den världsberömda delen av Las Vegas Boulevard. Bokar du ett boende här kan du kryssa mellan nöjen dygnet runt. Det är även här du kan ta del av de spektakulära dansande fontänerna utanför Bellagio.

Vill du göra en riktig klassiker i Las Vegas och gifta dig så kan många hotell ordna med bröllopsarrangemang. Det går naturligtvis även att boka ditt eget bröllop, även här kan ditt hotell vara behjälpligt med att ordna limousinservice.

Hos Resfeber bokar du tryggt och snabbt ditt hotell i Las Vegas och du tar dig enkelt mellan flygplatsen och våra centrala hotell med transfer eller taxi.

-
Neonskylt, Las Vegas, Nevada, USA.

Vädret i Las Vegas

24° max / 12° min

Växlingskurs

1 USD / 9,32 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.