Annons:

Boka hotell i Los Angeles

Västkustens stekheta metropol är coolare än någonsin och Resfeber hjälper dig att hitta hotell i Los Angeles, från budgetboende till lyxhotell.

Den som vill njuta av den amerikanska västkustens tillbakalutade charm ser ofta till att boka ett hotell i närheten av Venice Beach eller på Eastside. Ett besök i Hollywood är givetvis obligatoriskt när man är i Los Angeles. Boka ett hotell i Beverly Hills – West Hollywood för att ha nära dit och andra måstebesök som exempelvis 20th Century Fox Studio.

För dig som är ute
+

efter en lite flottare semester på västkusten och kanske bara vill ta det lugnt med paraplydrinkar och kändisspottning kan vi även erbjuda hotell i West Hollywood eller Downtown LA. Självklart hittar du även billiga hotell i Los Angeles här på Resfeber – klicka runt och boka det boende som passar just dig bäst.

-
Downtown, Los Angeles, Kalifornien, USA.

Vädret i Los Angeles

25° max / 14° min

Växlingskurs

1 USD / 9,45 SEK

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Resevillkor
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.