Annons:

Boka hotell i Manchester (US)

På Resfeber hittar du många billiga hotell i Manchester, som med sina drygt 110 000 invånare är den amerikanska delstaten New Hampshires största stad. Vare sig du är här på businessresa (visste du att Manchester har listats som en av de bästa amerikanska städerna att bo och starta företag i?) eller om du är på roadtrip i USA och är intresserad av landets industriella historia, hittar du här på Resfeber flera boendealternativ i Manchester.

För dig som ska vidare, eller är på genomresa, kan det vara bra att känna till att Manchester-Boston Regional Airport och Boston Logan Airport ligger väldigt nära Manchester centrum. Så även om du bara är i staden för en kortare vistelse har du
+

bekvämt avstånd till sevärdheter som Millyard Museum, Currier Museum of Art, eller Anehuser-Busch-bryggeriet vilket av våra hotell i Manchester du än väljer att bo på.

-

Vädret i Manchester (US)

5° max / 0° min

Växlingskurs

1 USD / 9,37 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.