Annons:

Boka hotell i Manhattan

Upplev allt det där du hört om i böcker, filmer och musik – bo på hotell i Manhattans häftigaste kvarter. På Resfeber hittar du hotell på Manhattan till bra priser, vare sig du vill ha lyx eller bara det nödvändigaste. Har du fortfarande inte bestämt dig för var på Manhattan du vill bo följer här en liten miniguide som kan hjälpa dig i ditt val av hotell:

Hippa områden som TriBeCa och Soho glimrar av liv året om. Här finns häftiga restauranger och barer i staden som aldrig sover. På Lower East Side och i Greenwich Village kan du hänga med unga New Yorkare som håller på med cool streetart. Promenera i Central Park eller se en fantastisk pjäs någonstans i Theathre District. Lower Manhattan
+

har en otroligt cool skyline och många bra hotell. Kanske har du läst Sofi Fahrmans Elsa-böcker och vill låta dessa samtida biblar guida dig omkring på Manhattan?

Vi vill passa på att råda dig att boka ett hotell med minst tre stjärnor eftersom hotellstandarden i New York generellt är något lägre än i Sverige. Här på Resfeber hittar du både lyxhotell och billiga hotell på Manhattan – givetvis med en kvalitetssäkrad standard, vilket alternativ du än bestämmer dig för.  

-
Vy över Manhattan, New York, USA

Vädret i Manhattan

10° max / 7° min

Växlingskurs

1 USD / 9,46 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.