Annons:

Boka hotell i Miami

Boka ditt hotell i Miami här på Resfeber och se till att du får en ultimat reseupplevelse, vare sig du vill semestra själv, med din älskade eller med hela tjocka släkten.

En av flera anledningar att åka till Miami är att få sig en rejäl dos av sol och bad. Därför är tipset att boka ett hotell i Miami som ligger strandnära, exempelvis vid Miami Beach eller South Beach – Downtown är ett bra område för närhet till båda stränderna.  Härifrån är det också smidigt att ta sig till Art Deco Museum och Art Deco Welcome Center.

Boka ett hotell vid Town Square för att ha nära till bra kommunikation och till attraktioner som fräcka Jungle Island, en djurpark helt utöver
+

det vanliga.

I andra amerikanska storstäder är det lätt att känna sig "tvungen" att ha bil, men i Miami klarar du dig fint med en karta över kollektivtrafiken och dina egna fötter! Här kan du ta dig vart som helst om du blir tjenis med stadens bussystem som är mycket välutbyggt.

Lyxhotell finns att hitta i alla delar av Miami, men kolla särskilt in de välbärgade områdena Coconut Grove och Coral Gabes för en extra lyxig atmosfär. Självklart hittar du även en stor mängd billiga hotell i Miami här på Resfeber. 

-
Vy över hotell i Miami, Florida, USA.

Vädret i Miami

26° max / 18° min

Växlingskurs

1 USD / 9,35 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.