Annons:

Boka hotell i Miami Beach

Välkommen till soliga Miami Beach! På Resfeber hittar du hotell i Miami Beach som ligger i närheten av de härliga stränderna och stadens snabba puls. Vi erbjuder allt från enklare boenden till lyxhotell i Floridas mest kändistäta stad.

Vad sägs om att bo nära den underbara stranden? Dagtid lockar ljuvliga bad och sammetslen sand, på kvällen ett sprudlande nattliv. En av de mest populära stränderna är South Beach. Miami Beach är fyllt av kontraster och det är plats som måste upplevas.

För den shoppingsugna kan vi tipsa om Ocean Drive. Missa inte heller Lincoln Road Mall med affärer som Forever 21, Gap och American Apparel. Ocean Drive är även känt för sin arkitektur med många
+

pastellfärgade häftiga hus i art deco-stil som uppfördes under 1920-talet. Kanske vill du bo på ett pastellfärgat hotell med historia? I Miami Beach är allting möjligt!

Vi erbjuder utvalda hotell i Miami Beach för att du ska kunna njuta av stadens unika atmosfär. Passa även på att ta en dagstur till Floridas sydligaste pärla Key West, en charmig stad med mycket kultur. Ett annan populärt utflyktsmål är nationalparken Everglades där du kan spana efter både tvättbjörnar och alligatorer.

Vi har hotell för dig oavsett vad du är ute efter på semestern. Du bokar snabbt och enkelt på Resfeber. Upplev härliga Miami Beach du med!

-
Livvaktstorn, Miami Beach, Florida, USA.

Vädret i Miami Beach

25° max / 22° min

Växlingskurs

1 USD / 9,37 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.