Annons:

Boka hotell i Orlando

Oavsett om du tänker besöka Musse Pigg, gå loss i gigantiska shoppingcenter eller om du bara vill ta det lugnt vid poolkanten så har vi gott om prisvärda hotell i Orlando. På Resfeber kan du boka hotell i varierande prisklasser. Budget eller lyx, vi har ett stort utbud av bra boenden.

Vi har många familjevänliga boendealternativ i centrala Orlando. Vi rekommenderar att du hyr bil för att enkelt och smidigt att ta dig mellan ditt hotell och sevärdheter som Disney World, SeaWorld och Universal Studios. Om du vill skippa hyrbil så erbjuder även många hotell busstransporter till temaparkerna.

Hotellen i Orlando har hög standard på boende och servicenivå. Att bo på ett lyxhotell här är en prisvärd och riktigt
+

minnesvärd upplevelse. Om du letar efter ett budgetalternativ så hittar du självfallet även detta.

Vi erbjuder också flera olika lägenhetshotell i Orlando vilket kan vara praktiskt om man reser med barn. Istället för att hyra flera rum kan hela familjen få plats i en lägenhet med flera sovrum. Oftast finns även ett pentry i lägenheterna vilket gör det möjligt att spara både tid och pengar genom att äta vissa måltider ”hemma”. Även om man inte vill laga mat på semestern så kan det vara skönt att kunna ordna egen frukost eftersom den oftast inte ingår i priset.  

Hos Resfeber erbjuder vi bra hotell med gott läge så att du kan njuta av din semester utan stress.

-
Vy över Orlando, Florida, USA i skymningen.

Vädret i Orlando

28° max / 15° min

Växlingskurs

1 USD / 9,61 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.