Annons:

Boka hotell i Paris (US)

Letar du efter billiga hotell i Paris, Texas? Då har du kommit helt rätt! På Resfeber hittar du flera olika alternativ i den amerikanska staden med samma namn som den franska. Faktum är att den lilla amerikanska staden, med sina drygt 25 000 invånare, har ett eget litet Eiffeltorn – givetvis med en cowboyhatt på för att markera stadens sydstatliga identitet.

Precis utanför Paris, Texas finns flygplatsen Cox Field, ett historiskt landmärke eftersom den användes som bas för det amerikanska luftvapnet under andra världskriget. Men staden har fler historiska platser och monument att visa upp, såsom muséet Sam Bell Maxey State Historic House Site och The Veterans Memorial.

Vilket av våra hotell i Paris, Texas du än
+

bestämmer dig för kan vi lova dig att du kommer att befinna dig på perfekt avstånd från alla sevärdheter och bekvämligheter. Trevlig vistelse!

-

Vädret i Paris (US)

24° max / 15° min

Växlingskurs

1 USD / 9,46 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.