Annons:

Boka hotell i San Francisco

Planerar du en resa till USA:s kanske vackraste stad? Hos Resfeber hittar du ett stort utbud av hotell i San Francisco. Vi har hotell i många olika prisklasser, allt från eleganta lyxhotell till budgetboenden i stadens gemytliga stadsdelar.

Det är lätt att känna sig hemma i vänliga San Francisco. Här kan du bo på charmiga hotell som ligger utspridda mellan stadens kullar. Från höjden på Nob Hill har du utsikt över stadens mest kända symbol, Golden Gate Bridge. Det är också här som du finner några av stadens allra finaste och mest anrika lyxhotell. 

Vi hjälper dig gärna att boka ett billigt boende i San Francisco. Många av Resfebers hotell ligger centralt och för den som inte vill gå är det
+

behagligt att hoppa på någon av stadens berömda spårvagnar för att smidigt ta sig till sevärdheter som Golden Gate Park, nöjeskvarteren vid Haight Street och China Town.

Vill du ha shopping precis utanför dörren är ett boende vid Market Street eller livliga Union Square ett bra val. I den gamla fiskehamnen Fisherman's Wharf finns hotell i varierande prisklasser. Här äter du gott och njuter av ett fantastiskt gatuliv. Bor du i denna del av staden har du nära till färjan som tar dig till fängelseön Alcatraz.

-
Vy över San Francisco, Kalifornien, USA.

Vädret i San Francisco

15° max / 10° min

Växlingskurs

1 USD / 9,35 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.