Annons:

Boka hotell i Santa Monica

Los Angeles är ett drömresemål för många. På Resfeber hittar du ett stort urval av hotell i Santa Monica, en av de Los Angeles populäraste stadsdelar.

Till Santa Monica kommer både turister och Los Angelesbor för att njuta av den vackra stranden, piren och Stilla havet. Många anser att den fem kilometer långa välkrattade stranden är den mest fashionabla i USA.

Vi erbjuder allt från enkla och billiga hotell till lyxhotell i anrika Santa Monica. Längs huvudgatorna Third Street Promenade, Main Street och Montana Avenue är många hotell belägna och här har du gångavstånd till stadens sevärdheter. De flesta sevärdheter hittar du i stadens hjärta: Bergamot Station Arts Center, Santa Monica
+

Museum of Art och Santa Monica Playhouse.

Självklart erbjuder vi många familjevänligt boende i Santa Monica. Kanske vill ni bo i närheten av nöjescentret Pacific Park? Missa inte heller den mysiga parken the Palisades. En perfekt plats för en piknik, härifrån har du också en fin utsikt över stranden.

Något som du inte får missa vid ditt besök i Santa Monica är den välkända och historiska piren. Piren skjuter ut över havet, besök någon av restaurangerna och njut av solnedgången över Stilla havet. Varför inte pröva färsk hummer?

-
Beachen i Santa Monica, Los Angeles, Kalifornien, USA.

Vädret i Santa Monica

18° max / 12° min

Växlingskurs

1 USD / 9,46 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.