Tillväxt är viktigt för oss och vi arbetar aktivt med nya möjligheter att expandera. Resfeber satsar stort på online-aktiviteter och genom vårt affiliateprogram erbjuder vi er möjligheten att ta del av vår tillväxt online.


Vad är ett affiliateprogram?
Ett affiliateprogram är ett ömsesidigt fördelaktigt partnerskap mellan två företag. Sajtägaren får provision för varje bokning som genereras av trafik som drivs till Resfeber från den egna webbplatsen. Resfeber erbjuds en möjlighet att exponera sitt varumärke och öka sin försäljning.

Det är enkelt att gå med i Resfebers affiliateprogram.
 

Hur gör jag?
Vårt partnernätverk är väl utbrett genom Tradedoublers affiliateprogram. Om du inte redan har ett affiliatekonto på Tradedoubler så är det mycket enkelt att skaffa! Logga in på http://www.tradedoubler.se för att komma igång med annonseringen!

Din försäljning spåras via den kod som läggs till i all Resfebers grafik, texter och länkar på din webbsida. Koden identifierar att en besökare kommer från din webbsida.

Er sajt får ersättning för antingen en direktförsäljning (sale) eller för en iSale.

 

  • En direktförsäljning sker när en besökare på din sajt klickar på en banner/länk, och gör en bokning på Resfebers sajt utan att lämna eller ladda om sidan.
  • En iSale sker när en besökare klickar på bannern/länken och kommer tillbaka och avslutar bokningen vid ett senare tillfälle. Bokningar gjorda upp till 3 dagar efter att de först klickat på bannern/länken spåras.

Resfeber ger ersättning för alla aktiviteter som finns på sajten. Flyg, paketresor, hotell hyrbilar samt evenemang.


Resfeber förser er med allt marknadsföringsmaterial
Banners i olika storlekar både gif och flash, logotyper, textlänkar, texter om Resfeber, text och grafik som kan användas i epostmarknadsföring, datafeed och API. Resfebers grafiska material uppdateras regelbundet. Grafiken kommer automatiskt att uppdateras på din site.

Ersättningar och utbetalningar
När du gått med i vårt program läggs er unika kod till i allt marknadsföringsmaterial för att försäkra dig om att du får betalt för all försäljning som genereras från din site. Er sajt erhåller automatiskt utbetalningar via Tradedoubler. Med ett pre-paymentprogram har vi skapat garantier för dig att det finns pengar för utbetalning till dig som affiliate.

För frågor samt mer information kontakta team.affiliate@resia.com 

Välkommen till Resfeber!