Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Bonaire {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 10 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Karibiska dykparadiset Bonaire

Ön ligger inte långt från Venezuelas kust och endast 45 km från Curaçao. Tillsammans med Aruba och Curaçao (ABC-öarna) ligger ön utanför orkanbältet, vilket gör dem till populära destinationer året om. Öarna betraktas som en integrerad del av Nederländerna. Bonaire räknas till en av de absolut bästa snorkel- och dykdestinationerna i hela Karibien. Faktum är att den klassas som en av de tio bästa i världen. Här är genomsnittstemperaturen 26 grader, sikten 50-60 meter och artrikedomen enorm! Har du dykcertifikat, får du efter en introduktion, lov att dyka vart du vill – när du vill. ”Diving Freedom” är Bonaires motto – frihet under ansvar. Ovan ytan bjuder de tacksamma vindarna
+

på segling och windsurfing i världsklass. Inte sällan hålls internationella tävlingar här. 

-
Naturskön vy över stranden i Bonaire

Vädret i Bonaire

28° max / 27° min

Valt flyg
Paketresa Bonaire. Flyg / 10 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.