Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA NATAL-OMRÅDET {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 9 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

PAKETRESA TILL NATAL-OMRÅDET

I regionen kring Natal hittar du två populära beachorter - Ponta Negra och Praia da Pipa. Med en årlig medeltemperatur på 28 °C och över 300 soldagar per år, är detta det perfekta stället för en solsemester i Brasilien. För att riktigt övertyga dig: vattentemperaturen ligger på omkring 27 grader året runt.

Ponta Negra ligger ca en mil utanför Natal. Sol, bad och avkoppling väntar vid den tre kilometer långa stranden. Här finns gott om hotell och restauranger. Gör en utflykt med beach buggy i Jenipabus sanddyner eller ta en båt till naturliga pooler ute bland korallreven. 

Praia da Pipa ligger ca 9 mil söder om Natal i området kring Tibau do Sol. Ursprungligen en fiskeby som bevarat sin
+

charm. Här finns Brasiliens bästa stränder med lugnt vatten, kritvita sanddyner, klippor och naturliga pooler där du kan simma med delfiner. 

Pipa är känt för sin goda mat och för sitt sjudande nattliv. När solen går ner väntar ett stort nöjesutbud med allt från stilla loungebarer till mer livliga musikbarer och diskotek. Varje oktober är det matfestival och besökare kan se och smaka på det bästa som restaurangerna i Pipa kan erbjuda.

-

Vädret i Natal

31° max / 26° min

Växlingskurs

1 BRL / 3,09 SEK

Valt flyg
PAKETRESA NATAL. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.