Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Heraklionkusten {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Heraklionkusten - klassiskt resmål på Kreta

Längs Heraklionkusten ligger flera semesterorter. En av dessa är charmiga, medelstora staden Rethymnon.  Den milslånga sandstranden börjar mitt i staden och längs strandpromenaden hittar du trevliga restauranger och uteserveringar.  Rethymnons gamla stadsdelar är en blandning av venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur. Fiskehamnen från 1200-talet är Kretas vackraste. Utanför Rethymnon ligger många härliga små byar där du finner ett lugnare tempo.  

Kreta är en stor, naturskön ö med fantastiska stränder, mysiga byar och antik kultur. Uppe i Lefka Ori-bergen på västra Kreta ligger den storslagna Samariaravinen. Vi rekommenderar att du hyr en bil och upplever mer av Kreta under din vistelse.

Staden Rethymnon på Heraklionkusten

Vädret i Kreta

21° max / 12° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

Valt flyg
PAKETRESA HERAKLIONKUSTEN. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.