Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Rhodos {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

300 soldagar om året

I den grekiska övärlden ligger populära Rhodos. Ön har flest soldagar i hela Grekland och vill du njuta av medelhavsklimat med härliga bad rekommenderar vi att du bokar en paketresa till Rhodos.

Den största staden, med samma namn som ön, är Rhodos. En plats du inte bör missa här är Rhodos gamla stad, ett levande museum med de antika och medeltida delarna av staden. Besök Riddarnas gata, en berömd gata med valvbågar från 1300-talet som är känd som ett av världens finaste exempel på gotisk stadsplanering. Andra kända sevärdheter är Stormästarnas palats och det Arkeologiska museet. Vill du ge dig ut på utflykt är Akropolisklippan i Lindos ett måste.

Rhodos är även känt
+

för sitt nattliv och bargatan i Rhodos stad har nästan blivit ökänd. Föredrar du något mer grekiskt kan du besöka Colorado Club som har uppträdanden med grekiska artister. Här kan du välja mellan livemusik, dansklubb och r´n´b i tre olika rum.

Tsambika, som ligger på östkusten, är en av de finaste stränderna på hela ön – vacker vit sand med kristallklart vatten. Ett bra sätt att spendera dagen och njuta av Rhodos.

-
Vy över Lindos på Rhodos
Valt flyg
PAKETRESA RHODOS. Flyg / 7 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.