Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Toscana {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 7 Hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Drömmen om Toscana

Få platser har ett så romantiskt skimmer över sig som trakterna runt Florens och Siena. Boka en paketresa till Toscana – och upptäck att maten, landskapet och vyerna är precis så fantastiska som det sägs. Blicka ut över vajande solrosfält, promenera i pittoreska bergsbyar, testa lokala specialiteter på agriturismo (bondgårdar) och njut av magiska solnedgångar.

I hjärtat av Toscana tronar Florens med sina fantastiska sevärdheter – Il Duomo, Uffizierna, Ponte Vecchio – allt inom ett behändigt gångavstånd.       

Från Florens till den medeltida staden Siena är det cirka 6 mil, men många väljer att göra resan lite längre genom att resa via
+

Chiantiområdet med sina berömda vinodlingar. Passa på att besöka någon av vingårdarna och handla hem ditt favoritvin direkt från odlaren.

Det vimlar av charmiga byar och småstäder i Toscana. Här är några pärlor värda ett besök: bergsstaden Volterra, vackra Lucca och bedårande San Gimignano med sina speciella torn.

I Pisa är det naturligtvis främst det lutande tornet som lockar besökare från hela världen, men Pisa är en levande medeltida stad som är härlig att vistas i en dag eller två.

Om du vill bada i havet under din resa så finns det många underbara stränder längs kusten, styr gärna kosan mot trevliga badorter som Castiglione della Pescaia eller Viareggio. 

-
Vy över Toscana i skymningen

Vädret i Toscana

19° max / 1° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

Valt flyg
Paketresa Toscana. Flyg / 7 Hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.