Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA HONGKONG {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 5 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

SHOPPINGPARADISET HONGKONG

I heta Hongkong får den perfekta blandningen av det traditionella Kina och de moderna inslagen från västvärlden. Här kan du besöka religiösa tempel, äta på underbara restauranger, relaxa på lyxiga spa-anläggningar, spela bort reskassan på casino eller shoppa loss på designerväskor. För vad du än gör - glöm inte att lämna gott om utrymme i väskan till hemresan när du besöker detta shoppingparadis.

Några sevärdheter måste du också boka av. Börja med att ta spårvagnen upp till Victoria
+

Peak och njut av utsikten över hela staden. För att se Hongkongs vackra skyline från vattnet tar du en av Star Ferry-båtarna som seglar ut från Victoria Harbour. Missa inte "Big Buddha", 34 meter hög är den en av världens största sittande buddhastatyer. Mitt bland skyskraporna hittar du Wong Tai Sin-templet, här ligger rökelsen som en dimma och överallt sitter människor uppslukade i bön.

-
Vacker kväll i Hongkongs hamn

Vädret i Hongkong

Ingen väderdata

Valt flyg
PAKETRESA HONGKONG. FLYG / 5 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.