Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Riga {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 3 Hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Riga

Lettlands pärla Riga har en rik historia och ett rikt kulturarv. I Gamla stan kan du i de trånga gränderna upptäcka hantverksbodar, gallerier och caféer. 

Över en tredjedel av Rigas hus är byggda i Jugend-stil och på husfasaderna ser du finurliga torn och vackra utsmyckningar. Riga har flest sådana byggnader i hela Europa och det är just därför som den historiska innerstaden finns med på UNESCO:s världsarvslista. Gillar du design får du inte missa ett besök på Art Nouveau Museum som ligger i arkitekten Konstantīns Pēkšēns lägenhet. Adressen är Alberta iela 12.

Andra saker att göra är att besöka Centralmarknaden med dess gigantiska saluhallar. Du kan också fynda bland hantverk och
+

kitsch. Till sist, unna dig lite lyx och koppla av på något av stadens spa!

-
Vy över Riga

Vädret i Riga

10° max / 3° min

Växlingskurs

1 LVL / -17.976.931.348.623.200,00 SEK

Valt flyg
Weekendresa Riga. Flyg / 3 Hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.