Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA AGADIR {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

AGADIR - EN MODERN BADORT

Agadir är en marockansk badort med en långgrund och finkornig sandstrand och en fin och bred strandpromenad som sträcker sig i flera kilometer.  Här finns genuina marockanska kvarter, en livlig hamn samt en marina kantad av caféer, restauranger och affärer. Hotellen i turistområdet har en god standard.

Det är billigt att både äta och dricka något gott i Agadir. Längst strandpromenaden finns flera restauranger, uteserveringar och barer. Många har underhållning med levande musik på kvällarna.

Shoppa kan man göra både i souken, den arabiska gamla marknaden, eller i trendiga, internationella affärer vid marinan. Agadirs souk är en upplevelse för sinnena, strosa runt och insup atmosfären och
+

dofterna. Handla hantverk, silversmycken, lädervaror, mattor, kläder eller kryddor. Glöm inte pruta!  

Vill du vara aktiv under din vistelse i Agadir finns det möjlighet att surfa, spela tennis eller spela golf på fler fina golfbanor i närheten.

Utflyktsmöjligheterna från Agadir är många. Kortare utflykter till uråldriga byar vid Atlasbergen t ex marknadsstaden Taroudant, eller längre turer till sagostaden Marrakech eller den vackra Essaouira. 

-

Vädret i Agadir

25° max / 13° min

Valt flyg
PAKETRESA AGADIR. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.