Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Palma de Mallorca {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Palma

Den spanska ön Mallorca förknippades länge med svenska charterturister à la Magaluf och måsar som skriker sig hesa. Men idag har det en ny image - hippt, exklusiva restauranger och ett rikt kulturliv. Det korta avståndet gör ön ideal för en weekendresa.

Huvudstaden Palma de Mallorca har en krigisk historia på grund av sitt läge i det Baleariska havet vilket gjorde det till ett populärt mål för pirater. Och de historiska byggnaderna i Gamla stan, Casco Antiguo, är bland de vackraste platserna att besöka i staden, som katedralen La Seu från slutet av 1200-talet. Vill du göra en utflykt är det inte långt till det medeltida klostret och byn Valldemossa högt upp i bergen, en fascinerande och vacker plats där Chopin
+

ska ha komponerat Regndroppspreludiet och fått tuberkulos.

Det finns många saker att göra i Palma oavsett vad du känner för - det nya muséet Can Morey de Santmartí visar originalverk av Salvador Dalí i medeltida miljö, om du vill äta vitlöksmarinerade räkor på trendiga tapasrestauranger kan du promenera ner till området Portixol. 

 

 

-
Vy över Palma de Mallorca

Vädret i Mallorca

10° max / 8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,18 SEK

Valt flyg
Weekendresa Mallorca. Flyg / 3 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.