Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Manchester {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Weekend i Manchester

Manchester är en perfekt weekendstad! Det är också staden där filmen "Allt eller inget" (Full Monty) spelades in, där Jarvis Cocker (sångare i Pulp), hoppade ut genom fönstret och bröt båda benen efter ett gräl med sin flickvän. Detta är staden för fotbollsälskare och pop-fans med en dragning åt det typiska Manchester-soundet.

Här finns över 30 olika kök representerade i hundratals restauranger, caféer och barer över hela staden. Gräver du djupare så finner du historier bakom varje kök – alltifrån det traditionellt brittiska pubköket till entreprenörsfamiljen från Guangzhou som än gång i tiden etablerade Yang Sing-imperiet.

Att shoppa i Manchester
+

är en upplevelse utöver det vanliga. Det bohemiska Northern Quarter är centrum för stadens mer originella shopping med second handbutiker för kläder, musik, böcker och möbler – perfekt för den som vill få med sig någonting unikt hem från resan.

Manchesters musikscen har alltid varit en stor inspirationskälla för ungdomar, mode och populärkultur i övrigt. En av musikscenens största personligheter var Tony Wilson, även kallad ”Mr Manchester”. Wilson introducerade Manchesterborna för punken, förändrade världens klubbscen och låg bakom Joy Division, New Order och Happy Mondays framgångar. 

-
Printworks Building i Manchester

Vädret i Manchester

11° max / 3° min

Växlingskurs

1 GBP / 11,62 SEK

Valt flyg
Weekendresa Manchester. Flyg / 3 hotellnätter.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.