Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Orlando {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 9 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Temaparker och kultur i ett

SeaWorld, Disney World och Universal Studios må dra enorma turistskaror till Orlando - men bränn inte all din energi på temaparkerna. En betydligt mer intim, lokal happening är Third Thursday Gallery Hop i stadsdelen Arts District, tredje torsdagen i varje månad. Lokala och internationella konstnärer ställer ut i gallerier, restauranger och butiker. Vimla med orlandoborna och upplev gatukonstnärer, dansgrupper och andra nyskapande uppträdanden ute på gator och torg.

I staden finns 5 000 olika restauranger. Om du väljer ett nytt ställe vid varje måltid, skulle
+

det ändå ta fem år att äta dig igenom alla! Har du inte så lång tid på dig, hoppa in på den småhemliga lokala favoriten Harry & Larry's Bar-B-Que i stadsdelen Winter Garden. Systrarna Ashlee och Katie slog upp portarna till sin grillköttshimmel 2009 och döpte restaurangen efter sin morfar och farfar. Familjeandan återfinns också på menyn - mammas klassiska cole slaw, mormors recept på bönor och pappas hemliga BBQ-sås.

Andra saker att göra i Orlando än att bada med delfiner och shoppa billigt, är att ta en drink på världens största isbar: Icebar Orlando, skulpterad ur 50 ton is. Eller varför inte smita ut till den fridfulla parken Harry P. Leu Gardens, där du kan vandra bland azalea, bromelia, rosor och kamelia - och undkommer såväl Musse Pigg som vinkande sjölejon!
 

-
Nöjespark i Orlando

Vädret i Orlando

23° max / 14° min

Växlingskurs

1 USD / 9,53 SEK

Valt flyg
Paketresa Orlando. Flyg / 9 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
Sök flyg + hotell
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.