Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Cypern

Söker du en billig resa till Cypern? Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Cypern så att resan blir som du vill. Boka samtidigt så blir det ofta billigare – plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Cypern

Boka en paketresa till Cypern för att få en solsemester vid Medelhavet med en lång säsong. Här finns det något för alla; shopping, nöjesliv, restauranger och vackra stränder. Välj mellan populära resmål som Ayia Napa, Nissi Beach och Fig Tree Bay. Här kan du spendera lata stunder på vita stränder med rent och kristallklart vatten och upptäcka världen under ytan. Du kan också hyra bil och se vardagslivet i de små byarna eller följa med på en jeepsafari på norra sidan av ön. Medelhavets tredje största ö har influenser från Europa, Mellanöstern och Afrika, så maten är också något utöver det vanliga.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Cypern samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.