Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Billund

Bokar du en resa med flyg och hotell till Billund samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Billund plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 DKK / 1,48 SEK

Boka flyg och hotell till Billund

Är du ute efter en riktigt kul semester med familjen ska du boka en weekend till Billund, Danmarks roligaste stad. Billund ligger i Jylland och är framförallt känt för nöjesparken Legoland® och vattenlandet Lalandia. Bland legovärldar i miniatyr och på Skandinaviens största vattenland får alla med barnasinnet kvar en upplevelse för livet. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. 

Är du mer intresserad att bara boka hotell så går det också bra. Lalandia Resort Billund är ett fyrstjärnigt hotell. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.