Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Paris

Boka en resa med flyg och hotell till Paris. Världens mest besökta stad med klassiska landmärken som Eiffeltornet, Notre Dame, Louvren och Latinkvarteren. För familjer erbjuder vi Disneyland® Resort Paris.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Paris

Är du ute efter en romantisk semester ska du boka en weekend till Paris! Här njuter du av mat och vin i världsklass, fantastisk shopping på  Champs-Élysées och romantiska promenadstråk, alla dagar året om. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Paris så att resan blir precis som du vill. Är du här för första gången måste du uppleva mäktiga Eiffeltornet, Triumfbågen och Notre-Dame och dessutom beundra Mona Lisa på Louvren. Och njut av en kryssning på Seine, ta en picknick i en park eller se en föreställning på Moulin Rouge. 

När du bokar en paketresa till Paris med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.