Annons:

BOKA ENKELT ONLINE MED PERSONLIG SERVICE

AVBOKA RESAN UTAN ANLEDNING

DELBETALA MED KLARNA

KUNDNÖJDHET 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

BOKA ENKELT ONLINE MED PERSONLIG SERVICE

AVBOKA RESAN UTAN ANLEDNING

DELBETALA MED KLARNA

KUNDNÖJDHET 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Dublin

Res till Dublin och få samma shopping och nöjen som i London men i mindre format, mer gemytligt och – om möjligt – fler pubar.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell til Dublin

Vill du uppleva bra shopping, rikt musikliv och mysiga pubar? Boka en weekend till Dublin och upplev en av Europas charmigaste huvudstäder. Denna weekendstad förknippas ofta med uteliv och pubar men staden har mycket annat att uppleva. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Dublin så att resan blir precis som du vill! För dig som gillar shopping är Dublin perfekt. Den mysiga stadskärnan är relativt liten och du når det mesta inom gångavstånd. Grafton Street och O'Connell Street är två stora shoppingområden och här finns både exklusiv shopping med märkeskläder och de större brittiska klädkedjorna. De flesta som reser till Dublin dricker nog gärna en öl eller två och för dig som vill lära dig mer om drycken så tipsar vi om en guidad tur på ölbryggeriet Guinness Storehouse.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Dublin samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.