Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Rom

En resa till Rom ger dig känslan av att gå runt i ett enormt utomhusmuseum! Colosseum, Fontana di Trevi, Sixtinska kapellet, underbar mat och världens godaste glass väntar på dig.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Rom

Boka en weekend till Rom och få historiska sevärdheter, ett glas rött på en solvarm uteservering och italiensk glass på äkta råvaror. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Rom så att resan blir precis som du vill. I den italienska huvudstaden andas varje gatusten en bit historia och Collosseum, Forum Romanum och Vatikanstaten toppar höjdpunkterna på saker att se och göra. Rom är kända för att vara modemedvetna och den mest exklusiv shoppingen hittar du i kvarteren kring Spanska trappan, med fokus på Via Condotti. Innan du åker hem – önska dig något vid  vid fontänen Fontana di Trevi!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt härlig Romresa!

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.