Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Borneo

Bokar du en resa med flyg och hotell till Borneo samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Borneo plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 USD / 9,95 SEK

Boka flyg och hotell till Borneo

Kota Kinabalu på Borneo är den perfekta semesterorten för dig som vill kombinera sol och bad med äventyr. Boka en paketresa till Borneo och upplev hisnande natur i form av berg, regnskogar och kritvita stränder. Kota Kinabalu är en populär destination att resa till, då det härifrån är enkelt att ta sig till alla vackra paradisöar med båt.

Tunku Abdul Rahman National Park består av fem öar och här finns det oändligt med platser att upptäcka. Aktiviteter som lockar är att åka zipline, simma bland korallrev och vandra i djungeln. När du åker på paketresa till Borneo hamnar du mitt i djungelns hjärta. Passa på att beskåda de utrotningshotade orangutangerna under din resa - i dagsläget lever aporna enbart på Borneo och Sumatra.

Manukan Island når du på en 10 minuter kort båtresa från Kota Kinabalu. Njut av vackra längsträckta stränder med kristallklart vatten och exotiska fiskar. Här finns också ett brett utbud av vattensporter och fina restauranger.

Mount Kinabalu är Malaysias högsta
+

berg och ett måste för äventyraren. När du klättrat upp till toppen kan du blicka ut över Borneos gröna regnskogar och ta in den magiska utsikten.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.