Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Maldiverna

Söker du en billig resa till Maldiverna? Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Maldiverna så att resan blir som du vill. Boka samtidigt så blir det ofta billigare – plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Flyg och hotell till Maldiverna

Boka flyg och hotell till Maldiverna och få en bit av paradiset! Vackra vyer, mjuk sand mellan tårna och fantastiska dykvatten. Vi har Maldiverna för alla plånböcker – välj mellan en lokal ö och en resortö!

På en lokal ö upplever du vardagslivet och den lokala charmen. Du får till exempel bara bada på utvalda stränder och hotellen är alkoholfria. Men du kommer oavsett till paradiset lite billigare! Är du sugen på detta kan du välja mellan öar som Maafushi Island, Hanimaadhoo och Thulusdhoo. På en exklusiv resortö är hotellen riktigt lyxiga och det är lätt att få en tropisk drömsemester. Du har allt samlat på ett ställe och det är aldrig långt till vattnet eller goda måltider. Välj mellan öar som Nalaguraidhoo, Meedhupparu och Kuredu. Och för den som vill leva drömmen så finns det instagramvänliga hotellet Soneva Jani på ön Medhufaru. Här bor du med en rutschkana utanför dörren som tar dig rätt ner i ett glittrande hav.

Hos oss kombinerar du flyg och hotell så att
+

resan blir precis som du vill. När du bokar detta samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Dessutom skyddas du av Paketreselagen. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.