Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Wien

En resa till Wien är en resa till kultur, historia och arkitektur blandat med shopping, god mat och en fantastisk cafékultur.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Wien

Är du sugen på en weekend till Wien? Boka en paketresa till den vackra kulturstaden i Österrike. Konst, kultur, klassisk musik, god mat och maffiga bakverk, allt detta och mycket mer finner du i Wien. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Wien så att resan blir precis som du vill. I Wien möts det nya och det gamla och det gör staden unik. Vid ett besök hit finns flera trevliga sevärdheter att besöka. Missa inte det pampiga slottet Schönbrunn, det lustiga huset Hundertwasserhaus eller det vackra operahuset där flera av de välkända kompositörerna varit på plats.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Wien samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.