Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Gdansk

Bokar du en resa med flyg och hotell till Gdansk samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Gdansk plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 PLN / 2,61 SEK

Boka flyg och hotell till Gdansk

Är du ute efter stad och bad i östra Europa ska du boka en weekend till Gdansk. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Gdansk så att resan blir precis som du vill. Polens vackra hamnstad är både prisvärd och mysig med promenadstråk vid hamnen, trevliga restauranger, bra shopping och stort kulturutbud. Ta del av sevärdheter som Mariakyrkan, Oliwakatedralen, långa torget och hamnkranen. Dessutom har weekendfavoriten populära stränder att spendera en solig sammardag på för den som vill svalka sig i Östersjön. Hösten är en perfekt tid att åka hit på spaweekend och spabehandlingarna är både bra och billiga. Gdansk bildar tillsammans med sina grannstäder Gdynia och Sopot det så kallade trestadsområdet och det går bra att kombinera flera av resmålen.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Gdansk samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt härlig weekend i Gdansk!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.